Når det krevst!

Når det krevst stiller ein opp. Men ikkje alltid til det beste for den som har behov for hjelp.

Ein sjukepleiar sa at ikkje alle er som i dykkar familie, der de oppdaterer kvarandre kontinuerlig. Av og til må vi informere pårørande individuelt. Dei er ikkje på talefot. Dei er ikkje interessert i dei andre, kun sitt eige beste.

Eg og mine søsken snakkar saman. Storfamilien snakkar saman. Det er godt. Det er godt for oss, og ho som treng vår støtte. Slik støttar vi også kvarandre. Det oppmuntrer og gir nødvendig overskot, energi og fokus.

For det trengst når det krevst. Og no krevst det.

Ha ei velsigna advents- og førjulstid. Fylt med ekte håp, ikkje berre draumar.

Én kommentar

Hei

FørdeBy kontaktar deg fordi vi ser at du engasjerer deg innan blogging. Førde har i dag ein av Norges største bloggarar i Kristine Ullebø, og vi ønskjer å hjelpe andre lokale bloggarar til å nå ut til publikum.

FørdeBy ønskjer å gi lokale skrivetalent en publiseringskanal der ein kan få ytre sine tankar, meiningar eller dei som rett og slett har noko på hjartet og er glad i å skrive, en unik moglegheit.

Ved å sende oss din tekst så vil vi publisere det på forsida av FørdeBy og ikkje minst våre Facebook sider i Sogn og Fjordane der vi har ca 15 000 følgarar.

Om dette er interessant for deg så gje oss en lyd då vel :)

Tips@stottmedia.no eller som melding på Facebook-sida vår.

Skriv en ny kommentar